Srilankan nauja skridimo patirtis prasideda.

parašė , 2012-07-30 09:06

Keleiviai ant SriLankan Avialinijų UL 312 į Singapūrą gruodžio 9-ąją, bus pirmas turėjęs naują skridimo patirtį, kaip hostingas pirmas atnaujintas lėktuvas – 330, ima sparną. Avialinija pradėjo užbaigtą transformaciją savo kabinos interjerų, ant jos visos flotilės. Naujas žvilgsnis turės subtilią, tradicinę Šri Lankos aurą, į jos prabangius interjerus ir naują, valstybė meninės pasilinksminimo sistemos, užbaigtame jos flotilės kabinų nuodugniame patikrinime, numatė būti užbaigta iki 2012 m. liepos.

Verslo Klasės ant SriLankan Avialinijų keliavimas tampa prabanga danguje su įžanga plokščių lovos vietų ant verslo klasės kabinų jos plataus bodied A330 ir A340 lėktuvas.
Plokščia lovos vieta yra iš pirmas kreditas nemokamai esmės toks, kuris siūlo keleiviams dvejopą pasirinkimą darbo laisvalaikyje ir miegojimo patogume. Tai turi ‘bičiulį fiksuotis’ priekyje, kuris įgalina kitą sėdėti priešais ir susižadėti diskusija ar net susitikimu skrydyje. Pritaikytas su atskirais valdžios siejikliais nešiojamojo kompiuterio įkrovimui, kiekvienas gali dirbti patogume ties šia ‘bičiulio’ vieta, kuri taip pat susiriečia kaip taburetė tam, kad atremtų kojas, pridėtam patogumui.

Kai vieta yra visiškai atlošta į plokščią lovos padėtį, ji plečia savo pilną ilgį iki ‘bičiulio’ vietos, tokiu būdu darydama tai pastovi pilna ilgio lova 180 ° padėties, su vietos metimu, pailginančiu 79" colius. Kurdamos absolute privatumas 30 000 pėdų viršuje danguje, vietos gali taip pat būti atskirtos su ekranu, kuris gali būti uždarytas kiekvieno keleivio, kai taip pageidaujamas. Vietos vientisai susijungia, patirtis "darbas atpalaiduoja miegą" laive.

" Pagrindinė mintis apie verslo klasės kabinos naujovinimą pirmiausiai modernizuoja mūsų kabinas ir sukurti ramią atmosferą tradicinėje šiltoje jaukėje aplinkoje Šri paradise club vilnius Lankos namų danguje," pasakė SriLankan Avialinijų Generalinis direktorius, Kapila Chandrasena.

Vietos, išvystytos AVIO Italijos Interjerų, yra apimtos žemės terakotos dažyta aukščiausios kokybės kokybe minkšta oda, giliu rūdžių tonu. Jie yra pritaikyti su asmeniu, vietoje masažuoja vienetus ir pneumatinę strėnų paramos sistemą patogumui.

Kilimas yra minkštas, aukšta krūva juodame, su terakotos taškeliais, įkvėpdamas šiltą, jaukią atmosferą. To papildymas yra perėjimo kilimas ir atlošo danga, kurie yra abu gauti iš garsių Dumbara projektų – rūdys, dažytos su juodais leitmotyvais. Užuolaidų ir pertvarų projektas yra nuo tradicinio ‘batapellala’ (bambukas), neria nėrinius. Už kabinos, yra scenos nuo Šri Lankos, užbaigtos juodu ant balto garbė.

Nauji kabinos interjerai buvo suprojektuoti visiškai Šri Lankos projekto komandos vadovaujant Architektui Madhura Premathilleke Komandos Architravo ir Modeliuotojui, Gihan Nanayakkara rytinio Projekto.

Panašiai nauja Verslo Klasė Pasilinksminimas Skrydyje yra ŠĖLIMAS "valstybė meninės" IMS sistemos su paskutiniu Audio / Video Pagal pareikalavimą (AVOD) funkcija su žaidimais. Vamzdyne yra daugiau žaidimų su Nintendo tipo žaidimo kontrolėmis, ir ‘žaidžia jūsų savą muziką’ ypatybės. Šios priemonės papildymas yra 15.4 colių pločio ekranai su didelės skiriamosios gebos paveikslo kokybe begaliniam aštrumui.

Rašyti komentarą