Kai kurie svarbūs patarimai, kad atsimintų, rezervuodamas skrydį dar kam nors

parašė , 2013-05-30 22:36

Ganėtinai dažnai, žmonės yra kaltinti atsakomybe rezervuoti skrydį dar kam nors ar net žmonių grupei. Savaime suprantama, kad tai gali privesti prie daug žagsulio, jei tam tikras perspėjimo lygmuo nėra paimtas būtinų detalių supratime teisingai. Jei jūs esate asmuo, duotas užduotį, yra kai kurie patarimai, kurie padės jums vengti bendriausios nesėkmės, jungtos su kelionės lėktuvu kažkokiam kitam asmeniui paruošimu.

Garantuokite, kad jūs gaunate vardą asmens, kuriam jūs rezervuojate skrydį teisingai ir visiškai. Niekada nemanykite, kad jūs jau žinote vardus ir jų teisingą rašybą. Ganėtinai dažnai, vardas, kuris pasirodo ant žmonių identifikavimo dokumentų yra paprastai kitoks negu toks, kurį jie naudoja viešai. Anksčiau, negu jūs rezervuosite skrydį, garantuosite, kad jūs skubus kreditas kvietėte ar siuntėte elektroniniu paštu asmeniui, jūs turite rezervuoti skrydį patvirtinti, kad jų asmeninės detalės, apimdamos vardą, yra teisingai išaiškintos

Garantuokite, kad jūs gaunate kiekį orinio mokesčio už važiavimą teisingai taip pat kaip priemonės, prie kurios už lėktuvo bilietą greiti kreditai užmokės. Jūs galite teisėtai užmokėti už kažko skrydį, naudodamas jūsų savą kreditinę kortelę ir nesijaudinti, kad asmuo privalės parodyti jų kreditinę kortelę prieš įsėdimą į skrydį. Jei jūs naudojate kompanijos kreditinę kortelę, garantuojate, kad jūs padedate teisingą adresą tam, kad pateiktumėte sąskaitą tikslams.

Rezervuodamas skrydį mažam vaikui, pagyvenusiam ar liguistam suaugusiam reikia daugiau rūpinimosi ir perspėjimo. Įvykdykite pasirengimą kažkam, kad sveikintumėte juos maršrute laiku. Greeter turi būti paskelbtas, kad atneštų kortelę su vardu asmens, važiuojančio išspausdintas aiškiai. Geriausia vieta greeter, kad lauktų keliautojo yra bagažo atsiėmime.

Avialinijoms dabar būdinga išleisti eticket skrydžiams, rezervuotiems tinkle. Kai tik jūs gaunate eticket, persiųskite jį elektroninio pašto adresui asmens, važiuojančio, ir paprašykite, kad jie patvirtintų kvitą. Jūsų elektroniniame pašte, patraukite asmens dėmesį bet kokiai ypatingai vartų informacijai, kurią avialinija gali aprūpinti. Kaip atsargumas, išspausdinkite bilietą ir registruokite jį kažkur saugiai.

Kelionė lėktuvu yra iš jos pačios esmės, sudėtingesnės negu kelionė geležinkeliu ar kelias. Kiekis ankstesnio greitas kreditas internetu ruošimosi, būtino prieš kelionės dieną, yra išsamesnis ir vertas kiekvieno kiekio perspėjimo, kurį jūs galite paimti. Kad išvengtumėte susidurti su nesėkme, pasinaudokite novatoriškomis skrydžių paslaugomis, pasiūlytomis jūsų privilegijuotos skrydžio palyginimo žiniatinklio svetainės.

Rašyti komentarą